Saturday, December 28, 2013

The WTF World

We live on a large spinning orb in a vast universe of orbs, oblivious to many realities (unknown and/or unknowable) surrounding our existence in this dimension.

This is a Whiskey-Tango-Foxtrot World -- a WTF World.

It's a world where you are either captive of robotic servitude to a system that slowly rots your soul or you begin to notice signs of coexistent-synchronistic influences whereby logic abruptly fades and the WTF reality reluctantly sinks in.

The WTF World is shrouded in mystery, hidden in plain sight for those who sense something is terribly wrong with our so-called reality and dare to open their mind to ambiguous, alarming possibilities of an alternate reality.

Some of these possibilities include the following potential truths.

The populace does not control governments. The elected and non-elected people in charge of governments do not control governments. There exists a covert alliance of global Elitists (wealthy, powerful, manipulative greed-heads) who control governments. They control monetary systems, mainstream media, military procurement, global conflicts, political outcomes and so forth.

They do not issue direct orders to political leaders, but they do manipulate various systems in order to promote their causes by directing functions (influential institutions, global causes, mass mind control through media, finessing money markets, creating bloody conflicts, controlling outcomes, etc.), thereby manipulating the unaware masses and their chosen political leaders in a course that suits their purpose.

Their purpose consists of a One-World government, a One-World monetary system, a One-World police force, a vast reduction in human population and a planet of obedience worker bees to maintain the achieved status quo. And they have little regard for the well-being of the worker bees

Ironically, this covert imprisonment on Planet Earth does not require a specific political philosophy in order to achieve their objective. The political movements are rotated into power positions in a combination factor.

Conservatives will be utilized for global strife (perpetual wars, profiteering), creating a yearning for monolithic central rule to end wars and Liberals will be utilized for creating a collectivist mentality (socialism, communism, authoritarian rule), creating a yearning for monolithic central rule in the guise of equality of outcomes.

Either way, it will be the masses imprisoning themselves through the shepherding of the Elitists. And those who rebel against the creation of monolithic central rule of Planet Earth will become outcasts (imprisoned).

There is a war between the rich and poor…
A war between the man and the woman…
There is a war between the ones who say there is a war…
And the ones who say there isn't.
(lyrics by Leonard Cohen)

However, the Elitists are self-righteous fools. They're not at the top of the global heap -- they're simply at the top of a secretive earthly heap, within a larger cosmic heap. While the global masses have become their minions, the Elitists are minions of a higher power structure.

Modern earthly human beings are genetically altered beings from early earthly humanoids. Entities from elsewhere (other planetary systems in our universe or other dimensions within our existence but not perceivable by limited human senses or parallel universes or time looping from future existences or wherever) have created the present human race for whatever reason.

These entities may be benevolent or malevolent or neutral. There may be a variety of entities overseeing (observing or manipulating or protecting or experimenting or harvesting) the human race. If so, there exists a "war in heaven" among various non-human entity factions for control of Planet Earth.

The Elitists have alternatives. There are ancient bases and modern bases on the moon and on Mars. There are secret underground bases on Planet Earth. When evacuation of the planet becomes imminent (catastrophic "natural, environmental" events or attacks from non-earthly entities or massive global war or deadly global pandemic or whatever), the Elitists will have prearranged alternative options to escape annihilation and continue life in a new environment.

"I'm the key figure in an ongoing government charade, the plot to conceal the truth about the existence of extraterrestrials. It's a global conspiracy, actually, with key players in the highest levels of power that reaches down into the lives of every man, woman, and child on this planet, so, of course, no one believes me. I'm an annoyance to my superiors, a joke to my peers. They call me Spooky. Spooky Mulder, whose sister was abducted by aliens when he was just a kid and who now chases after little green men with a badge and a gun, shouting to the heavens or to anyone who will listen that the fix is in, that the sky is falling and when it hits it's gonna be the shit-storm of all time." Fox Mulder (The X-Files)

* * *

We are exiting the Age of Pisces and entering the Age of Aquarius.

Duality was the morphology of the Age of Pisces. Humans valued money, power, control, and accepted the established control systems -- monotheistic religions, alien/hybrid "royal" rulers.

In the Age of Aquarius, human enlightenment and science (technical progress) will lead away from the duality of Pisces into a realm of Oneness of altruism, self-sacrifice and group effort -- humanity will become a "group soul."

In the Whiskey-Tango-Foxtrot World, reality is like an onion -- you peel it back one layer at a time and sometimes it makes you weep.

If collective human consciousness has created this existence, then the same collective human consciousness can also overcome the darkness and bring Light to this reality.

This is the Dawning of the Age of Aquarius -- let the sunshine in.

BB -- 11:11

Quote for the Day -- "If you can't explain it to a six-year-old, you don't understand it yourself." Albert Einstein

Bret Burquest is the author of 9 books. He lives in the Ozark Mountains with a dog named Buddy Lee and has occasionally been an annoyance to his superiors and a joke to his peers, which is perhaps why he now lives alone in the woods, casting his ramblings into the ozone to be an annoyance and a joke from afar.

Saturday, December 14, 2013

Quote Quiz #3

1) "Don't be afraid to see what you see."
A) John Wayne
B) Tonto
C) Ronald Reagan
D) Aristotle
E) Jennifer Lopez

2) "Poor is the man whose pleasure depends on the permission of another."
A) Buddha
B) Madonna
C) Billy Bob Thornton
D) Dennis Rodman
E) Madame Blavatsky

3) "Logic will get you from A to Z -- imagination will get you everywhere."
A) Jonathon Winters
B) Norman Rockwell
C) Frank Lloyd Wright
D) Stephen Spielberg
E) Albert Einstein

4) "The first actor I ever saw was the Lone Ranger -- I thought, that's what I want to do."
A) Michael Caine
B) Clayton Moore
C) Meryl Streep
D) Dustin Hoffman
E) Steve Forbes

5) "Everything you can imagine is real."
A) Batman
B) Pablo Picasso
C) Joe Biden
D) Friedrich Nietzsche
E) Carl Sagan

6) "I don't know the question, but sex is definitely the answer."
A) Woody Allen
B) Sigmund Freud
C) Ellen Degeneres
D) Gypsy Rose Lee
E) Dean Martin

7) "The more I see, the less I know for sure."
A) Rodney Dangerfield
B) John Glenn
C) Carlos Castaneda
D) Jay Leno
E) John Lennon

8) "You can have it all -- just not all at once."
A) Monty Python
B) Donald Trump
C) Oprah Winfrey
D) Bill Gates
E) Angelina Jolie

9) "I'll try everything once, twice if I like it, three times to make sure."
A) Mae West
B) Bill Belichick
C) Tiger Woods
D) Rudolph Wanderone
E) Annie Oakley

10) "People seldom do what they believe in -- they do what is convenient, then repent."
A) Bob Dylan
B) Billy Graham
C) Barbara Walters
D) Dog the Bounty hunter
E) Yoko Ono

11) "The only escape from the miseries of life is music and cats."
A) Mick Jagger
B) Bob Marley
C) Grace Slick
D) Albert Schweitzer
E) Catwoman

12) "It doesn't matter how slow you go as long as you do not stop."
A) Donald Trump
B) Richard Nixon
C) Bob Barker
D) Jane Fonda
E) Confucius

13) " Life has become immeasurably better since I have been forced to stop taking it seriously."
A) David Letterman
B) Hunter S. Thompson
C) Brad Pitt
D) Lindsey Lohan
E) Mel Gibson

14) "Wanting to be someone else is a waste of the person you are."
A) Marilyn Monroe
B) Lao Tzu
C) Benjamin Franklin
D) Mark Twain
E) Depak Chopra

15) "No one here gets out alive."
A) Chester A. Arthur
B) Jim Morrison
C) Conan O'Brien
D) Clint Eastwood
E) Amelia Earhart

16) "What Washington needs is adult supervision."
A) Erma Bombeck
B) George W. Bush
C) Wolf Blitzer
D) Charles Krauthammer
E) Barack Obama

17) "Words build bridges into unexplored regions."
A) Adolph Hitler
B) Thomas Jefferson
C) Davy Crockett
D) Stephen King
E) Herman Melville

18) "You never really learn much from hearing yourself speak."
A) Harry Reid
B) Winston Churchill
C) Carrot Top
D) George Clooney
E) George Washington

19) "Everything that happens in America happens in New York."
A) Fiorello H. Laguardia
B) Frank Sinatra
C) John Gotti
D) Hillary Clinton
E) Rudy Giuliani

20) "If I were two-faced, would I be wearing this one?"
A) Chris Matthews
B) Whoopi Goldberg
C) The Joker
D) Richard Nixon
E) Abraham Lincoln

ANSWERS: 1-C, 2-B, 3-E, 4-A, 5-B, 6-A, 7-E, 8-C, 9-A, 10-A, 11-D, 12-E, 13-B, 14-A, 15-B, 16-E, 17-A, 18-D, 19-D, 20-E

20 -- Highly unlikely
16-19 -- Get a life
11-15 -- Not bad
5-10 -- Okay
1-4 -- Pinhead
zero -- Highly unlikely

Quote for the Day -- "Questions that will free you might have answers that will imprison you again." Nema Al-Araby

Bret Burquest is the author of 9 books. He lives in the Ozark Mountains with a dog named Buddy Lee and where the simplest questions are the most difficult to answer.

Thursday, December 5, 2013

The Wrong Wong

Yah Lin “Charlie” Trie once owned a restaurant in Little Rock where he became friendly with Bill Clinton who frequently visited the establishment. In 1994, a couple of years after Clinton became President, Trie moved to Washington where he opened an office in the Watergate complex and became a Democratic fundraiser.

In June of 1995, Trie introduced a Taiwanese businessman named Winston Wang to Bill Clinton. As with many other Asian businessmen introduced through Trie, Wang had a cup of coffee at the White House and soon thereafter promised a $100,000 contribution to the Democratic National Committee.

Winston Wang is the son of billionaire Yung-Ching Wang, chairman of Taiwan’s largest business group, Formosa Plastics Corporation. In the summer of 1995, Formosa Plastics was seeking assistance with regulatory matters in Texas, Louisiana and South Carolina.

Shortly after the campaign pledge by Winston Wang, $6 million in federal grants were issued for a pipeline to dilute wastewater of Nan Ya Plastics (a division of Formosa Plastics that was headed by none other than Winston Wang) in South Carolina.

Such flagrant appearances of impropriety were commonplace in the Clinton Administration which included Whitewater, Castle Grande, outlandish cattle futures, questionable Presidential pardons, Travelgate, FBI Filegate, Lincoln bedroom sleepovers for cash, receiving illegal campaign contributions, Jennifer Flowers, Paula Jones, Monica Lewinski, Juanita Broddrick, Kathleen Willey, various bimbo eruptions, etc., etc. 

George W, Bush was elected President in 2000, promising to bring integrity back to the White House.

Apparently the promise failed to include Neil Mallon Bush, one of George’s younger brothers. Neil Bush made headlines in the late 1980s when he was director of Silverado Savings & Loan in Denver, Colorado. When Silverado collapsed under his dubious leadership, it cost the taxpayers $1 billion to bail them out.

In a deposition taken as part of his divorce it was discovered that Neil Bush received a $2 million contract in August of 2002 from a Chinese-Taiwanese company called Grace Semiconductor Manufacturing.

Subsequent questioning by a divorce lawyer revealed that Neil Bush knew nothing about semiconductors or the manufacturing thereof. In addition to the lucrative consulting fee, he was to be on the board of directors of the company.

Grace Semiconductor Manufacturing had two founders. One is a son of Jiang Zemin, the former President of mainland China, and the other is a gentleman named Winston Wong, a Taiwanese businessman who was also a major investor in one of Neil Bush’s ventures called Ignite, an educational software firm based in Austin, Texas.

Initially, no one made the connection between Winston Wang, the Taiwanese businessman who purportedly greased Bill Clinton, the previous President of the United States, and Winston Wong, the Taiwanese businessman who purportedly greased the brother of George W. Bush, the following President of the United States.

Apparently, there had been a spelling error in published reports of the two incidents -- it turned out that Winston Wang and Winston Wong were the same person.

A split personality is a person with two distinct personalities, much like my ex-wife during a full moon. Winston Wang/Wong was a split identity, unaffected by lunar conditions.

Those who strive for wealth in a free society rise to the top in business, then often attempt to manipulate government to further their ambitions.

Those who strive for wealth in a restricted society rise to the top in government, then invariably manipulate business to further their ambitions.

When you forsake your integrity for riches, you may gain wealth but you lose your soul in the process.

Whoever occupies the White House doesn’t need to be perfect, just honest -- an honest jerk is better than a dishonest jerk.


Quote for the Day -- "Honor is not the exclusive property of any political party." Herbert Hoover

Bret Burquest is the author of 9 books. He lives in the Ozark Mountains with a dog named Buddy Lee and where two wrongs don't make a right, but three rights make a left.